• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Site Haritası
Videolar
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217

3600 Ek Gösterge

  

Kadroları teknik hizmetler sınıfında olan 4 yıllık süreli yükseköğretim veren fakülte veya yüksekokullardan mezun olarak yürürlükteki hükümlere göre mühendis, mimar, şehir plancısı ve bölge plancısı ile sağlık hizmetlerinde görev yapan biyolog unvanını vb unvan almış olan meslek mensupları 1.derecede 3600 ek gösterge almaktadır.

Mesleği ile ilgili lisans mezunu (Mühendis, mimar, şehir plancısı ve bölge plancısı, biyolog vb.) meslek grupları 1.derecede 3600 ek gösterge alırken lisans ve yüksek lisans mezunu sağlık çalışanlarının 1.derecede 3000 ek gösterge almasının adilane olmadığını düşünerek en azından yüksek lisans mezunu sağlık çalışanlarının (Tıbbi teknolog, sosyal çalışmacı, diyetisyen, fizyoterapist, psikolog, sosyal çalışmacı, hemşire, ebe, sağlık memuru vb.) ek göstergelerinin 1.derecede 3600’e yükseltilmesi için Devlet Personel Başkanlığına derneğimizce gerekli resmi  başvuru yapılmıştır.

Devlet Personel Başkanlığından gelen cevabi yazıda "Kamu personelinin yararlandığı ek göstergeler hakkında yapılması muhtemel mevzuat değişikliği çalışmalarında değerlendirmek üzere gerekli notun alındığı" tarafımıza bildirilmiştir.

Sağlık çalışanalarını temsil eden ilgili sendikaların ve diğer derneklerin, mesleki birliklerin bu konuda çalışma yapmasını arzu ederdik. Bu konuda hala bir çalışma yapılmaması, bizlere gerekli desteğin verilmemes bizleri üzmektedir. Saygılarımızla

                                                                                      İsmet DATLI
                                                                                      Genel Başkan



4993 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Danışmanlık Hizmeti
Hukuki Yardım
Hava Durumu
Saat
Takvim